МЕДИКА възобновява поредицата Отворени врати за бъдещи родители

След двугодишно прекъсване, поредицата Отворени врати за бъдещи родители на УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ  стартира със среща с неонатолог и акушер-гинеколог от 13:00 часа в Деня на детето – 1-ви юни 2022 г. Раждането несъмнено е изключително голямо изпитание за всяка майка. За да е уверена, че всичко ще мине добре, жената трябва да премине предварителна подготовка. Информацията, която бъдещата майка получава по време на консултациите с водещият бременността ѝ акушер-гинеколог не винаги е достатъчна, за да може тя уверено, без притеснение да влезе в родилната зала. Друг момент, който бъдещите майки не бива да пропускат, е да се подготвят за първите месеци от живота на бебето, какво предстои след изписването от болницата и какви грижи е необходимо да полагат за малкия човек.

С цел да бъде в помощ на бъдещите майки и татковци, УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ организира редица инициативи. Предвид отпадането на епидемичната обстановка, вече срещите с бъдещите родители могат да се провеждат присъствено, в малки групи, при задължително носене на лични предпазни маски. На място, в залата за изписване на новородени, те ще получат разяснения за подготовката за раждане и етапите, през които то преминава. Ще могат да научат повече за възможностите за обезболяване по време на раждане, какви грижи се полагат за бебетата и да получат отговори на всички въпроси, които ги вълнуват от специалистите в болницата.

Максималният брой на групата е 8 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и до един техен придружител. Това може да става на място в лечебното заведение, което се намира в ж.к. Здравец-Изток, ул. Рига 35 или на телефон 0882 670 282.

0 отговори

Отговор

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *