Бебешките колики са тема на Онлайн прозорците за бъдещи родители на УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ през месец май

Онлайн прозорците за бъдещи родители на УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ продължават през месец май с тема, посветена на бебешките колики. Трима от родителите, включили се в ZOOM срещата на 26-ти май 2022 г. ще получат подаръци от Ко-лактаза.  Всеки родител се ужасява от думата „колики“. Непрестанен и необясним плач, силна раздразнителност, коремни болки и газове при бебето. Майките и татковците, в следствие на поредните безсънни нощи, объркването и изтощението вече се движат на автопилот. Новият член на семейството изглежда недоволен, а току-що е влязъл за пръв път в дома, посрещнат с много любов.

Бебешките колики пораждат хиляди въпроси. Докато менюто на бебето е ясно – кърма или адаптирано мляко, то при храненето на майката, особеностите са доста повече. Методът проба-грешка действа, но много бавно и мъчително за двете страни. Често съветите от по-опитни родители се заключават в чакай и ще видиш, когато започнат да му растат зъби…

Ако не искате да чакате детето да премине само този период, а да се опитате да му помогнете, чрез съветите на опитния неонатолог д-р Татяна Итова, се присъединете от 12:00 ч. на 26.05.2022 г. /четвъртък/ в поредицата Онлайн прозорци на бъдещи родители на УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ.

За да се включите в срещата посетете линк:  https://us02web.zoom.us/j/87110026172

Изданието ще се реализира с подкрепата на капките за бебета против колики Ко-лактаза, които са подсигурили 3 наградни комплекта, които ще бъдат изтеглени на томбола между родителите, взели участие в онлайн срещата.

0 отговори

Отговор

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *