Безплатни логопедични диагностики

За поредна година Логопедични центрове МЕДИКА стартират едноседмична юнска кампания за безплатни диагностики.  От 11-ти до 16-ти юни специалисти – логопеди ще преглеждат деца и юноши до 16-годишна възраст в  два кабинета.

Често, при говорни смущения при децата, родителите се колебаят дали да се обърнат към специалист или с възрастта, проблемите ще бъдат преодолени. Ранната диагностика и навременната помощ при речеви нарушения може да спести много трудности, както в училище, така и в социализацията на подрастващите.

Препоръчително е при най-малкото съмнение да се направи консулт с логопед, който да обследва детето, да прецени съществуването или липсата на проблем и да насочи родителите какви действия да предприемат.

Може да се възползвате от инициативата на Логопедични центрове МЕДИКА в Стоматологична поликлиника, кабинет 314 – логопед Силвия Пасева, тел. за връзка 0887 676 752. или в ДКЦ-1, кабинет 206 – логопед Мая Грозданова, тел. за връзка 0887 795 027. Диагностиките се извършват след предварително записване.

0 отговори

Отговор

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *