Проф. Атанас Щерев с ежемесечни консултации в Русе

Един от най-добрите акушер-гинеколози и специалист по репродуктивни проблеми професор Атанас Щерев ще бъде в края на седмицата за консултации в Русе. Прегледите ще бъдат ежемесечни и стават факт, благодарение на установеното вече сътрудничество с Многопрофилна болница за активно лечение МЕДИКА РУСЕ.

През този месец, консултациите с проф. Щерев ще бъдат на  16  септември 2016 г. от 17 часа. Всеки месец, датите на прегледите ще бъдат обявявани предварително, а часовете, в които ще се провеждат, са съобразени с удобството на работещите жени и мъже, които желаят да се запишат за консултации при специалиста. Прегледите ще бъдат с предварително записване на телефони 082/ 502 430 /регистратурата на ДКЦ-2 в Бившата трета поликлиника/.

Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология.

Заслужил професор по акушерство и гинекология в Катедра Здравни грижи в Русенски университет Ангел Кънчев. Член на Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) и Американската асоциация по репродуктивна медицина (ASRM).

Проф. Щерев има повече от 80 презентации на наши и интернационални конгреси и конференции. Основател на Болница Д-р Щерев.

0 отговори

Отговор

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *