Отворени врати за бъдещи родители в УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ

И през новата година екипът на УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ продължава да запознава бъдещите майки и татковци с условията за раждане, които предлага. Инициативата е насочена към всички бъдещи родители, които имат въпроси за този чакан момент, изпълнен с притеснения – появата на бебето. По време на посещението си в отделения по Акушерство и Неонатология бременните и техните придружители ще имат възможност да се запознаят с екипа, който неотлъчно ще бъде до тях. Специалистите ще помогнат на бъдещите майки да преодолеят страха от непознатото, като дадат насоки за подготовката за самото раждане, кърменето и отглеждането на новороденото, след изписването.

За месец януари са предвидени две срещи:

– 15.01.2020 г. (сряда) от  13:00 ч. – Подготовка за нормално раждане –  с лектор лекар акушер-гинеколог;

– 23.01.2020 г. (четвъртък) от 13:00 ч. – Какво се случва с новороденото през първата седмица – с лектор лекар неонатолог;

Максималният брой на посетителите при всяка среща е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и по един техен придружител. Присъствие може да се заяви на място в лечебното заведение, което се намира в ж.к. Здравец-Изток, ул. Рига 35 или на телефон 0882 617 480.

0 отговори

Отговор

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *